jack-russel-producten

 

Heeft u een Jack Russel gekocht of bent u van plan er binnenkort eentje aan te schaffen? Dan is het nuttig om van te voren alvast een paar zaken aan te schaffen. Of natuurlijk gewoon uw oude vertrouwde viervoeter een beetje te verwennen met nieuwe spullen.

Sommige zaken zullen logisch zijn, zo zijn er spullen die nodig zijn voor de algemene gezondheid van uw Jack Russel. Toch zijn er ook wat spullen die niet direct voor de hand liggen of wellicht gewoon leuk zijn (voor u of uw hond).

Jack Russel kleding

Tegenwoordig kunt u voor honden veel verschillende soorten kleding kopen. Deze spullen kan u helpen tegen bijvoorbeeld de kou, regen of bijvoorbeeld water.

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om kleding te kopen aangezien uw hond het anders te koud kan hebben. Denk hierbij aan een hond met gewrichtsproblemen.

Natuurlijk zitten er ook gewoon hele leuke dingen tussen om uw hond eens aan te kleden. Enkele voorbeelden hiervan zijn hondensjaals, hondenpetten en hondenhalsdoeken.

Even kijken wat er allemaal voor kleding te vinden is? Bekijk voor de Jack Russel dan vooral eens naar:

Jack Russel speelgoed

Zoals u ongetwijfeld ondertussen weet is de Jack Russel energieke hond die graag veel beweegt. Het is dan ook zeer belangrijk om de hond veel speeltjes te geven zodat hij zijn energie kwijt kan.

Voor speeltjes kun je eigenlijk alle kanten op, haast niks is te gek voor een Jack Russel. Om alvast een voorzetje te geven hebben we een kleine lijst met ideeën die zeker zullen aanslaan:

Het vervoeren van uw Jack Russel

Een Jack Russel kan zichzelf natuurlijk prima vervoeren als het gaat om een wandeling maar bij langere afstanden wordt het toch wat lastiger.

Ook kan het voor een oudere of hond met klachten de uitkomst zijn om toch mee te gaan op een langere reis. Op zoek naar één van beste manieren om uw hond te vervoeren? Bekijk dan hieronder even onze lijst:

Jack Russel voeding

De Jack Russel heeft qua voer geen hele specifieke eisen. Bij andere honden, zoals de Chihuahua, kan het voorkomen dat er speciale voeding nodig is. Bij de Jack Russel kunt u gerust kiezen voor droogvoer, natvoer of vers vlees.

Wilt u toch gaan voor voer dat specifiek gemaakt is voor een Jack Russel? Dan heeft Royal Canin voer voor een puppy en een adult. Ook Yourdog heeft specifiek voor gemaakt voor de Jack Russel, zowel als voor hem in de levensfase van puppy, volwassen en senior.

Rasspecifieke voeding kan nuttig zijn voor u hond omdat deze vaak toevoegingen heeft die bijdragen aan de gezondheid specifiek voor dat ras. Zo bent u dus verzekerd van de beste voeding voor uw hond.